vykroč z bludného kruhu

Jak vykročit z bludného kruhu

Ocitli jste se na životní křižovatce a nevíte, jakým směrem vykročit? Máte pocit, že cokoliv, co zkusíte, nikam nevede? Zkrátka se točíte v bludném kruhu, ale zároveň se snažíte být nad věcí a věříte, že se to zase otočí. 

Jste vizionáři a máte spoustu nápadů, víte, že chcete podnikat srdcem, realizovat velké projekty a zároveň mít čas na sebe i na rodinu, ale často vás to všechno paralyzuje, protože teď nevíte kudy kam. 

Máte motivaci, nikdy se nevzdáváte a přesto zase dojdete jen do bodu, kde to dál nejde. A tahle neustálá noha na plynu a brzdě zároveň vám bere životní energii, kterou nedáváte vašim blízkým, ale už ani do toho podnikání, které si tak moc přejete, aby prosperovalo, nejen finančně, ale aby skrze něj a vaše dary zlepšovalo svět okolo vás.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jste expert, máte drive, vzděláváte se, zajímáte o seberozvoj, máte za sebou už hodiny terapií, kde jste prokecali spoustu času, meditujete, jógujete, afirmujete, ale nefunguje to.

A ten důvod je ten, že jste se zatím nepotkali sami se sebou a nepodívali na skutečnou příčinu toho, co vám stojí v cestě. A to nejen na úrovni svých myšlenek, intelektuálně, ale především skrze tělo, prožitky a emoce. 

Toto jsou 3 nástroje, které pomáhají mým klientům, kteří se chtějí posunout v jakékoliv oblasti života ke svým cílům. 

Práce s bloky

Porozumět tomu, co nás blokuje, je první krok. Jsou to pochybnosti, zahlcení, prokrastinace, různé strachy z neúspěchu, se selhání, být vidět, strach z opuštění, odmítnutí. Je jich mnoho a mají různé vrstvy. Bloky máme totiž vnitřní i vnější. Důležité je i porozumět vztahu, který k těm blokům máme, protože to ty bloky změní. Bloky nejsou překážkou, ale naopak cestou ke svobodě, když víme, jak s nimi pracovat.

Přijetí

Cokoliv, co jsme nepřijali a s čím se identifikujeme anebo co hodnotíme, tak nemůžeme změnit. Ať už je to to, kým jsme, kde zrovna v životě jsme, naše myšlenky, pocity nebo emoce. A je jedno, jak dlouho jsme v tom stavu byli, jak dlouho v sobě živíme protitlak, v momentě, kdy něco přijmeme, jsme okamžitě vnitřně volní. Cítíme úlevu, lehkost a usadíme se v přítomném okamžiku. A to je místo, ze kterého můžeme tvořit to nové. 

Práce s tělem

Někdy se nemůžeme posunout z místa právě proto, že na úrovni těla cítíme zamrznutí, které nás dál nepouští. Jsou to nezpracované emoce, ke kterým nás to stále poutá, myšlenky, ke kterým se vracíme. V těle se to projevuje jako ztuhlost nebo napětí. Emočně to cítíme jako smutek, lítost nebo máme tendence stále reagovat podrážděně. Proto chceme toto všechno rozpustit, přijmout, odpustit a ulevit tělu, aby mohlo znovu volně dýchat. 

Toto celé je cesta, na kterou beru své klienty. Pokud vás to volá a jste připraveni na udržitelnou změnu, zvu vás k rozhovoru, kde se podíváme na vaše sny, vize a přání a odkryjeme to, co vám stojí v cestě a jak by vypadala konkrétně vaše cesta transformace. Stačí vyplnit tento formulář

S láskou

Žanet 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Pojďme se propojit

Pro dávku inspirace, osobních příběhů, tipů a technik, které Vám pomohou se strachy i vnitřním kritikem a posunou Vás ke klidu a radosti, prosím zanechte Váš email.


poskytuje MailChimp!